Nasiol Anti-GRM

Az Anti-GRM a jelenlegi legerősebb graffiti elleni védelem nyújt a fémekre, festett felületekre, és más kemény felületekre.

  • A Nasiol Anti GRM a legújabb fejlesztésű felületvédelmi rendszer, amely alkalmas fém, festett felület, illetve egyéb kemény felületek – mint üveg, műanyag – teljes körű graffiti elleni védelmére.

  • Az anyag kémiailag egy 800 nanométer ultravékony réteget képez a felületen, amelyet rendkívül nehéz eltávolítani. Ezáltal hosszú távon erős védelmet jelent a kezelt felület számára.

  • Eltekintve a graffiti elleni védelemtől, az anyag megvédi a felületet az időjárás okozta behatásoktól – UV sugárzás, jegesedés -, valamint védelmet nyújt a kisebb kőfelverődések, törmelékek okozta sérülések ellen.

  • Köszönhetően az anyag előállítási technológiájának, valamint kémiai összetevőinek a termék képes ezt a védelmet három éven keresztül, illetve negyven ipari mosásig biztosítani.

  • Ez a speciális termék egyszerűen felhordható, felvitele költséghatékony, és összetevőinek köszönhetően környezetbarát. Nem tartalmaz semmiféle toxikus anyagot, mind emberre, mind a környezetre veszélytelen. Zöld minősítésű termék!

  • A graffiti a kezelt felületről egyszerűen, könnyen eltávolítható.

Specifikáció

Mennyiség:

1-5-30 liter

Alkalmazási terület:

Fém, műanyag, üveg, kerámia

Tartósság:

3 év/40 mosás

Hőmérséklet tűrés:

275 Celsius fok

Javasolt mennyiség:

3-5 ml/négyzetméter

Bevonat rétegvastagság:

600 nanométer

Víztaszító hatás:

99° @20 μL, akril

Olajtaszító hatás:

41° @20 μL, akril

Víz csúszó szöge

32° @20 μL, akril

Szavatossági idő:

1 év, felbontás után 1 hónap

Javasolt tárolási hőmérséklet:

-3 – +30 Celsius fok

Teljes védelmi hatás a kezeléstől:

24 óra

Pin It on Pinterest